Skip to main content

Werkwijze

De symptomen die horen bij een burn-out zijn zeer divers en zijn te verdelen in fysieke klachten zoals hoofdpijn, stijve spieren, tintelingen, vermoeidheid, rugklachten, slecht slapen en mentale klachten zoals concentratieproblemen, lusteloosheid, depressief, emotioneel zijn of snel boos worden of in paniek raken. Sa4-Werkt weet dat als je fysiek niet herstelt dit mentaal ook niet lukt.

Waar staat Sa4-Werk(t) voor?Neem contact op

Onze Werkwijze

Intake

Bij Sa4-Werk(t) staat een doelgerichte behandeling centraal. De behandeling wordt gegeven door verschillende disciplines: psycholoog, psychomotorisch therapeut en fysiotherapeut. Na een kennismakingsgesprek start de intake fase, die bestaat uit een gesprek met de psycholoog, psychomotorisch therapeut en fysiotherapeut, aangevuld met gevalideerde vragenlijsten.

Advies & Plan

Uit de intake volgt een inhoudelijk advies en een financieringsadvies, compleet met een behandelplan. Stemt u hiermee in en is de financiering geregeld dan start de behandeling binnen een werkweek.

Persoonlijk Programma

Ernstige klachten waardoor u niet meer kunt werken hebben altijd meerdere oorzaken. Daarnaast is er vaak geen zicht op de factoren die het herstel belemmeren. Vandaar dat Sa4-Werk(t) de huidige belastbaarheid én de belemmerende factoren in kaart brengt. De begeleiding is zowel in groepsverband als individueel. U krijgt altijd een persoonlijk maatwerkprogramma want geen enkele burn-out is hetzelfde.

Door verschillende behandelmodules optimaal te combineren is volledige werkhervatting haalbaar.

Traject

Na de intake kiezen wij afhankelijk van uw persoonlijke situatie en problematiek voor een extensief of intensief traject. Beide trajecten duren 14 weken en bevatten naast een werkplekbezoek, wekelijks in ieder geval 1x een gesprek met de psycholoog en een 1 tot 3 beweegmomenten, daarnaast kiezen we voor 7 of 12 individuele interventies met de psychomotorisch therapeut. Daarnaast kunnen werkgerichte coaching gesprekken, diëtiek, mindfullness of hartcoherentie training aan het traject worden toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Wanneer u een vraag hebt over Sa4-Werk(t) kijk dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Mocht uw vraag hier niet beantwoordt worden dan kunt u contact met ons opnemen.

Naar veelgestelde vragen

Suggesties

Wanneer u verbeterpunten ziet dan willen we dit graag horen. U kunt ons bellen of mailen met alle details en uw suggestie in behandeling nemen.

Naar onze klantenservice

Vragen of meer informatie?

U kunt ons altijd bellen op +31 58 266 58 04

Sa4-Werk(t) - algemeen@sa4-werkt.nl