Skip to main content

Visie

Bij het ontstaan van mentale klachten spelen altijd meerdere factoren een rol. Begeleiding door een multidisciplinair team is dan het meest effectief. Mentaal herstellen lukt alleen als je fysiek ook weer zo optimaal als mogelijk kan functioneren.

Hoe werkt Sa4-Werk(t)?Onze locaties

Visie

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Als een gezonde werkuitvoering in het geding komt door fysieke of mentale overbelasting leidt dit tot uitval. Wij geloven dat werk eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen geeft. Wij bieden gerichte hulp, waarin we maatwerk leveren in een persoonlijke omgeving. We werken met meerdere professionals in een multidisciplinaire setting en gaan uit van de kwaliteiten die de medewerker te bieden heeft.

Kernwaarden

Sa4-werkt heeft kernwaarden die dienen als maatstaf voor ons denken en handelen. Tevens vormen zij de leidraad hoe wij met u als cliënt omgaan.

Betrokkenheid

Integriteit

Positiviteit

Oplossingsgericht

Veelgestelde vragen

Wanneer u een vraag hebt over Sa4-Werk(t) kijk dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Mocht uw vraag hier niet beantwoord worden dan kunt u contact met ons opnemen.

Naar veelgestelde vragen

Suggesties

Wanneer u verbeterpunten ziet dan willen we dit graag horen. U kunt ons bellen of mailen met alle details en uw suggestie in behandeling nemen.

Naar onze klantenservice

Vragen of meer informatie?

U kunt ons altijd bellen op +31 58 266 58 04

Sa4-Werk(t) - algemeen@sa4-werkt.nl